Onderhoudspakket voor Hotel Indigo Den Haag

Vraagstuk

Maatwerk pakket voor Beheer en Onderhoud.

Uitdaging

Het 4-sterren hotel aan het Noordeinde dateert uit het jaar 1882, waarin in opdracht van de Nederlandsche Bank is begonnen met de bouw. Veel authentieke details van de tijd zijn bewaard gebleven en zijn nu nog goed terug te vinden in het interieur. Wanneer men de grote authentieke kluisdeur passeert, volgt een ruimte die omgetoverd is en vandaag de dag dient als bar. Door heel het pand is terug te zien dat dit vroeger een bank was. Zo zijn in de hotelkamers de wat ‘kleinere’ kluizen terug te vinden die tegenwoordig als kasten dienen.

Wij en Hotel Indigo Den Haag – Paleis Noordeinde hebben een samenwerkingsovereenkomst met elkaar afgesloten. Het doel van het preventief onderhoud is om de installatie of installatiedelen middels maatwerk operationeel, veilig en bedrijfszeker te houden. Allerlei omstandigheden hebben namelijk invloed op de installatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoe vaak een lift wordt gebruikt, maar ook aan specifieke veiligheidseisen. Uiteraard willen we zo min mogelijk overlast creëren voor de gebruiker.

Voor Hotel Indigo Den Haag – Paleis Noordeinde hebben we een op maat gemaakt onderhoudspakket samengesteld bestaande uit:

  • Inspectie en onderhoud Noodverlichting
  • NEN3140 inspectie met daarin;
    – Thermografie van de verdeelinrichtingen.
  • Inspectie Arbeidsmiddelen
  • Uitvoeren maandelijkse beheertaken van de brandmeldinstallatie

Resultaat

Een op maat gemaakt onderhoudspakket samengesteld voor Hotel Indigo Den Haag – Paleis Noordeinde.

Onze diensten

Dit is wat we doen!

Bekijk alle diensten

Ons aanbod

Neem contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Arie de Heer

Consultant
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000