Beheer en onderhoud aan elektrotechnische installaties

Nauwkeurig beheer en doelmatig onderhoud

Cruciaal voor de prestaties en levensduur van iedere installatie.

Deskundig onderhoud

Je kunt het zelf doen, of uitbesteden. Wat je ook kiest: elke installatie moét regelmatig worden gecheckt, en zo nodig bijgesteld of gerepareerd. En er is maar één manier om dat te doen: goed. Anders is het zinloos, of zelfs gevaarlijk. Endenburg neemt je deze verantwoordelijkheid graag uit handen, deels of helemaal. Of het nu gaat om de (on)geplande uitvoering van het werk (onderhoud), of om de efficiency en effectiviteit hiervan (beheer): je installatie is bij ons in ervaren en deskundige handen. Dit doen we zowel voor mono- en multidisciplinaire onderhoudscontracten. En daarmee je bedrijfsprocessen en een gezond werkklimaat.

Voorkomen, presteren of allebei

Wat voor installaties je ook hebt: onze specialisten weten er raad mee. Met hun ervaring en expertise ontfermen ze zich over de installaties. Maar ze maken ook een plan met je. Afhankelijk van je wensen en doelstellingen, ligt de focus hiervan op twee soorten onderhoud: voorkomen (preventief) of performance (prestatiegestuurd). Beide kan natuurlijk ook, net waar jouw situatie om vraagt.

Langdurige zekerheid en transparante kosten

Met een Meer Jaren Onderhoudsplan combineer je technische garantie en financiële zekerheid op lange termijn. Je installaties blijven gegarandeerd werken en voldoen altijd aan de laatste wet- en regelgeving. Ze komen moeiteloos door de verplichte inspecties op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. En doordat de kosten voorspelbaar zijn, weet je jaren vooruit precies waar je aan toe bent.

Benieuwd naar de huidige conditie van je installatie(s)? We voeren graag een nulmeting uit, waarbij we alle elektrotechnische installaties en apparatuur grondig inspecteren en de data vastleggen in een beheer- en onderhoudsysteem.

Afspraak nulmeting

Monitoring: verstandig vooruitkijken

Monitoring helpt je bedrijfscontinuïteit veiligstellen. Ook financieel is het een slimme zet binnen het doelmatig onderhoud van je installatie(s). Doordat we aankomend onderhoud beter kunnen voorspellen, kun je flink besparen op toekomstig onderhoud.

Spoed? Geen zorgen

Is er een onverwacht probleem met een van je installaties? Onze servicedienst staat 24/7 op scherp.

Alles zo soepel mogelijk laten werken

Deskundig beheer en onderhoud van je installaties beschermt de operationele continuïteit, gezondheid van collega’s en belevingswaarde van een gebouw.

Onze diensten

Dit is wat we doen!

Bekijk alle diensten

Onze referenties

Hier zijn we trots op!

Bekijk alle referenties

Ons aanbod

Neem contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000