Maatwerkpanelen voor de besturingstechniek en verdeelinrichtingen tot 4000 Ampère

Een besturings- of verdeelpaneel is het kloppend hart van de installatie

Hier wordt elektrische energie beveiligd, verdeeld en gestuurd over de elektrische installaties in een gebouw of machine.

Panelen voor elke situatie

Van ontwerp tot assemblage en installatie: wij leveren al ruim vijftig jaar besturing- en verdeelpanelen, voor elk gebouw en proces. Omdat we niet aan merken of leveranciers zijn gebonden, kunnen we altijd maatwerk leveren.

Wat je situatie ook is, wij bieden het beste verdeelpaneel tegen de scherpste prijs. Uiteraard voldoen onze panelen aan alle regels en normen. We kunnen ze eenvoudig en veilig inbouwen én we doen het onderhoud.

Siemens Alpha Partner

Wij zijn ook Siemens Alpha Partner en bevoegd zelfstandig onder eigen verantwoordelijkheid ALPHA DIN, ALPHA 3200, S4 en S8-3200 verdeelsystemen tot 4000A te bouwen. Wij nemen ons werk serieus en dat wordt gezien: datacenters, ziekenhuizen en Defensie-afdelingen kiezen voor onze besturings- en verdeelpanelen.

Zorgvuldig getest

Wij doen er alles aan om te zorgen dat de installatie vlekkeloos verloopt, zodat je in no time een geschikt paneel hebt. Daarom testen we elk besturings- en verdeelpaneel uitgebreid voordat het de werkplaats verlaat. Zo weten we zeker dat alles werkt en komen onze monteurs bij de installatie ter plekke niet voor verrassingen te staan – wel zo efficiënt.

Slimme samenwerking

Hoe snel, slim en efficiënt je machine is, staat of valt met de kwaliteit van je besturingspaneel. Dit is secuur werk, want we richten de besturingskasten en bedieningskasten in aan de hand van schema’s. Daarom werken onze ontwerpers, bouwers en monteurs bij de paneelbouw samen om tot het beste resultaat te komen. Eerst maakt de engineer een technische werktekening en vervolgens bouwen de monteurs het paneel op. Daarna sluit de bouwer het paneel aan en test ‘m op verschillende systemen.

Waarom een besturingspaneel?

Al automatiseer je het gehele productieproces, er is altijd iemand nodig die de machines start en aanstuurt. Daarbij werkt het besturingspaneel als schakel tussen mens en machine. Hoe beter je besturingssysteem, hoe effectiever en winstgevender het productieproces. Door onze ervaring, kennis en testmogelijkheden kunnen wij je een besturingssysteem leveren dat optimaal functioneert.

Onze referenties

Hier zijn we trots op!

Bekijk alle referenties

Ons aanbod

Neem contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rob van Driel

Sales Manager
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000