Noodstroom voorzieningen

Wij helpen onze klanten door de continuïteit van hun bedrijfsvoering veilig te stellen

Energievoorzieningen

Geen energie, al is het maar heel even, is voor bijna elke organisatie een probleem: uitval, omzetverlies en imagoschade. Maar een ononderbroken stroomvoorziening is niet alleen economisch van levensbelang, soms ook letterlijk. Er kunnen doden vallen. Daarom helpen wij onze klanten door de continuïteit van hun bedrijfsvoering veilig te stellen. Met innovatieve oplossingen: van conversie met meerdere energiedragers tot verbindende infrastructuren.

Energietransitie – een proces onder hoogspanning

We zitten midden in een grootschalige en langdurige energietransitie – van fossiel naar duurzaam. Dat gaat niet zonder slag of stoot, zeker doordat de vraag naar elektriciteit tegelijkertijd exponentieel toeneemt. Steeds vaker zitten we hierdoor op de grens van wat het stroomnet aankan. Of erover. Met hogere energiekosten tot gevolg, maar vooral: leveringsonzekerheid.

Van defensie tot datacenter: noodstroom is noodzaak

Dat kan leiden tot productiestops, dataverlies en imagoschade, maar ook tot regelrechte rampen.
Want sommige primaire processen mógen gewoonweg niet worden onderbroken. Denk aan operatiekamers, waar patiënten op levensreddende apparatuur zijn aangesloten. Aan meldkamers, waar achter elke oproep iemand in nood kan zitten. Aan het werk van Defensie, waarbij vrede en veiligheid in het geding zijn. Of aan datacenters, waar stroomuitval onze hele samenleving binnen een paar seconden kan ontwrichten. Overal geldt hetzelfde: betrouwbare energievoorziening is cruciaal.

Deskundige net- en noodstroomvoorziening

Onze experts kennen zo’n beetje elk stroomrisico in de bebouwde omgeving en stellen je energievoorziening vakkundig veilig. Met hun ervaren helikopterview overzien ze de primaire én achterliggende processen, en zorgen dat deze continu blijven gevoed. Nul downtime, dat is het doel.

Van opwekking tot opslag en van net- tot noodstroomvoorziening (UPS): Endenburg engineert, levert, installeert en onderhoudt innovatieve oplossingen voor jouw bedrijfscontinuïteit. Daarnaast adviseren we je over slim energiemanagement en een betrouwbare, betaalbare energievoorziening.

Onze referenties

Hier zijn we trots op!

Bekijk alle referenties

Ons aanbod

Neem contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ronald Lagerberg

Teamleider
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000