Plannen voor de toekomst

Jij zegt nieuwbouw? Dan zeggen wij: kwalitatief hoogwaardig, state of the art, duurzaam, esthetisch én functioneel

Wij helpen je verduurzamen, moderniseren, groeien en uitbreiden

Jouw plannen, onze zorg

Het begint aan de tekentafel: wat ga je bouwen en waar moet het pand aan voldoen? Of het nu een ziekenhuis is, een (sport)school, theater of logistiek centrum: wij gaan altijd uit van jouw behoeften. Weten we alles wat we weten moeten, dan krijg je een concreet advies en leggen we uit hoe we je het beste kunnen helpen.

Het hele pakket

Installaties ontwerpen is maatwerk, en met de juiste ‘mindset’ is wat ons betreft alles mogelijk. Wij leggen je ICT en verlichting aan, en installeren beveiligings- en branddetectiesystemen. Zijn er meer partijen betrokken bij het project, zoals een werktuigbouwkundige installateur? Vraag ons dan gerust als totaalinstallateur, zodat we alles vanuit onze organisatie coördineren. Wel zo overzichtelijk.

Eyes on the price

Ons doel? Dat jij straks een pand hebt dat je vele jaren met plezier gebruikt. Daarvoor gaan we integraal en pragmatisch te werk. En doordat we ons vak tot in de puntjes beheersen, laten we ons niet uit het veld slaan als het nét even anders loopt. Gaat het niet linksom, dan doen we het rechtsom. Je krijgt hoe dan ook een duurzame en economisch verantwoorde oplossing. Kortom: een oplossing die nu én straks werkt.

Onze referenties

Hier zijn we trots op!

Bekijk alle referenties

Ons aanbod

Neem contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Arie de Heer

Consultant
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000