Beveiligings installaties

Techniek speelt een onmisbare rol in de veiligheid van mensen, maar ook van processen en systemen

Zowel wet- en regelgeving als maatschappelijke ontwikkelingen vragen steeds meer aandacht voor goede beveiliging.

Veiligheid voorop

Zorgen dat mensen veilig over straat kunnen, of servers beschermen tegen hackers: voor ons is het dagelijkse kost. Voor jou van fundamenteel belang. Met de juiste beveiliging ben je niet alleen verzekerd dat je bedrijf blijft draaien. Je beschermt ook je imago, medewerkers, middelen en goederen. Als gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf realiseren en onderhouden we met gemak je veiligheidsoplossingen. Zo ben je altijd verzekerd van veiligheid en continuïteit, maar ook van een bewijs dat je de boel voor elkaar hebt. Handig, bijvoorbeeld voor de brandweer of verzekeraars.

Betrouwbare beveiliging

Van brand- en ontruimingsinstallaties tot CCTV, noodverlichting, toegangscontrole en inbraakbeveiliging: onze experts stellen de risico’s vast en bepalen vervolgens de bijbehorende beheersmaatregelen. We toetsen het bouwbesluit en de bijbehorende normen, stellen een Programma van Eisen op en geven je daarna een merkonafhankelijk advies. En daar stopt onze dienstverlening niet. We zijn namelijk ook professioneel partner voor de implementatie, inspectie, certificering en het beheer van beveiligingsinstallaties.

Met onze proactieve houding kijken we verder dan alleen elektrotechniek, en onze opdrachtgevers waarderen dat. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving of wijzigingen in het bouwbesluit en de Arbowet.

Onze referenties

Hier zijn we trots op!

Bekijk alle referenties

Ons aanbod

Neem contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rob van Driel

Sales Manager
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000