Renovatie of restauratie is vaak een duurzaam alternatief voor sloop en nieuwbouw

Behoud niet alleen ons nationaal erfgoed

Het is ook minder belastend voor het milieu.

Installaties op maat

Is je pand toe aan een make-over, zodat iedereen er weer prettig kan werken of wonen? Of wil je het juist herstellen in de oorspronkelijke staat? Wat je vraag ook is, wij geven historische panden graag een toekomst! Een kantoor, zorginstelling, kerk of zwembad: wij renoveren en restaureren elk type gebouw en leggen er elektrotechnische installaties aan. Zorgvuldig, effectief, veilig én kostenefficiënt.

Voor elk wat wils

Wij hebben voor elke situatie een elektrotechnische oplossing. Zo draaien we onze hand niet om voor een veilige bekabeling of een geïntegreerde aardlekbeveiliging. Wil je oude tl-buizen laten vervangen door led-verlichting? Geen probleem! Bovendien installeren we inbraaksystemen en brandmeldinstallaties – óók op afstand bedienbaar.

Monument centraal

Geschiedenis is overal om ons heen, en daar zijn we zuinig op. We vinden het belangrijk dat iedereen van ons erfgoed kan blijven genieten – ook in de toekomst. Als we een pand restaureren, zijn we ons dan ook altijd bewust van z’n historische waarde. Want restauratie is niet zomaar een opknapbeurt, maar vakwerk waarbij élk detail telt.

Het héle proces gestroomlijnd

Start je een omvangrijk project en heb je meer nodig dan alleen technische expertise? Ook dan kun je op ons bouwen! Wij begeleiden je graag in het hele proces, met een degelijke planning, duidelijk budget en compleet risico-overzicht. Omdat we vaak met veel verschillende partijen te maken hebben, weten we hoe we iedereen bij het traject betrokken houden. Want alleen samen bereik je het beste resultaat. En loopt het even anders, dan spelen we daarop in – waarbij we planning en budget uiteraard scherp in de gaten houden.

Onze referenties

Hier zijn we trots op!

Bekijk alle referenties

Ons aanbod

Neem contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Arie de Heer

Consultant
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000