Gebouwautomatisering en industriële automatisering

Van mensenwerk maken wij machinewerk

Oplossingen op maat

Je wilt de processen van installaties in je gebouw vereenvoudigen of verbeteren? Of je productieprocessen automatiseren en besturen? Dan zit je goed bij Endenburg, want wij gaan geen uitdaging uit de weg en helpen je automatiseren. Van mensenwerk maken wij machinewerk.

Gebouwautomatisering

Wij hebben voor een breed scala van opdrachtgevers besturings- en controlesystemen gebouwd. Denk aan datacenters, kantoorgebouwen en ziekenhuizen. Elke branche heeft zijn eigen behoeftes en die brengen we nauwkeurig in kaart. Met onze integrale kijk op systemen bieden we je vervolgens de oplossing die het beste aansluit op je wensen.

Toekomstbestendige innovaties

Gebouwen toekomst-proof maken? Daar weten wij wel raad mee! Met onze innovatieve oplossingen verbeteren en vereenvoudigen we processen in je gebouw. Zo blijft je werkplek prettig en gezond. Uiteraard wil je méér dan een optimaal bedrijfsresultaat, je wilt ook de concurrentie voorblijven – het liefst met duurzame en energiezuinige systemen. Wat je vraag ook is: wij vinden de beste oplossing.

Industriële automatisering

Ook voor de industriële sector bieden wij maatwerk, met onder andere PLC’s, sensoren, motoren of kleppen. Zo ontwikkelden we de besturing voor tijdelijke pompinstallaties voor bouwprojecten en leveren we regelmatig besturingen voor unieke tools in de offshore windmolenbouw. Ook voor productiebedrijven ontwerpen we systemen waarmee processen en productielijnen eenvoudiger, productiever, duurzamer, flexibeler én efficiënter verlopen.

Wij zijn er voor jou

Wij werken graag met je samen, en dan bedoelen we ook echt: samen. Hoe beter jij vertelt wat je nodig hebt, hoe geschikter onze oplossing. En we merken dat klanten dat waarderen. ‘Met jullie kunnen we lezen en schrijven’, horen we vaak. Wij overzien het hele traject, van de allereerste schets tot oplevering – en komen daarna graag regelmatig terug voor beheer en onderhoud. Dus ben je op zoek naar een betrouwbare en betrokken techniekpartner? Bel of mail ons!

Onze referenties

Hier zijn we trots op!

Bekijk alle referenties

Ons aanbod

Neem contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rob van Driel

Sales Manager
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000