Elektrotechnisch advies en engineering

Geen vraagstuk te moeilijk

Of je nou investeert in een nieuwe installatie of de huidige aan wilt laten passen: het gaat om keuzes voor de lange termijn. Je wilt dus eerst weten wat er kan, wat het kost, wat de slimste en duurzaamste keuze is.

Daarover adviseren we je: deskundig, objectief en op maat.

Wij denken graag mee.

Misschien sta je voor een Y-splitsing: je bestaande pand opknappen – inclusief huidige installatie – of alles vernieuwen. Wat het ook wordt, zo’n beslissing neem je niet zomaar. Het is complexe kost, waar ook nog eens veel geld mee is gemoeid. Wij begrijpen dit als geen ander, want we hielpen honderden klanten vóór jou de juiste beslissing te nemen. Zodra we je doelstellingen kennen, leggen we je alle mogelijkheden voor. Ter inspiratie, of om knopen door te hakken. Hoe dan ook: ons objectieve advies scheelt je een hoop tijd en hoofdbrekens.

Samen ontdekken wat je nodig hebt

Advies en verkoop zijn bij Endenburg twee totaal verschillende dingen. Zolang je niet weet wat je wilt, nodig hebt of welke opties er zijn, hebben wij maar één doel: zorgen dat je dat wél weet. Onze experts zijn niet alleen technisch deskundig, maar ook empathisch en creatief. Ze verplaatsen zich in je situatie, vragen door op je wensen en kennen de modernste mogelijkheden die daarbij passen. Zo komen we samen tot de beste en duurzaamste oplossing. Co-kwalificatie, noemen we dat.

Werk met wie je wilt

Zijn we eruit wat de beste keuze en aanpak is, dan doen we je met plezier een totaalaanbieding. Hierin is eventueel werk van onze partners al opgenomen, bijvoorbeeld een (werktuig)bouwkundige. Heb je goede ervaringen met andere leveranciers? Nodig ze gerust uit om ook een aanbod te doen.

Weten met wie je werkt

Gun je ons de uitvoering, dan kun je rekenen op vertrouwde gezichten: experts die je eerder bijstonden, blijven betrokken – zolang als dat nodig is. Dus geen geschuif met poppetjes, kennis, informatie of verantwoordelijkheden. En ontstaat er toch verschil tussen ons advies en de uitvoering of uiteindelijke prestaties van de installatie? Laat het weten, we lossen het meteen op.

Wij bouwen op maat gemaakte besturings- en verdeelpanelen

Op onze werkplaats bouwen we maatwerkpanelen voor de besturingstechniek en verdeelinrichtingen tot 4000 Ampère. Dit maakt ons uniek in de elektrotechniek omdat we kasten zelf naar wens kunnen bouwen.

Onze referenties

Hier zijn we trots op!

Bekijk alle referenties

Ons aanbod

Neem contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rob van Driel

Sales Manager
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000