Maximaal elektrificeren is maatwerk

Voor ieder doel een installatie

Maatwerk projecten voor iedere situatie.

Installaties aanleggen of aanpassen vraagt om kennis, ervaring en vakmanschap

Noem een werkvloer en denk er de omstandigheden bij – ook de meest extreme. Bijvoorbeeld wanneer cruciale processen geen seconde uit mogen vallen. We hebben het vaak meegemaakt. Nieuwbouw, renovatie of restauratie: onze projectteams realiseerden talloze elektrotechnische installaties. We hebben alles onder één dak, van enigineering, (Revit) tekenwerk, paneelbouw tot installatietechniek. Doordat we onze aanpak al bijna honderd jaar op orde hebben, zijn we vaak eindverantwoordelijk in multidisciplinaire projecten.

Altijd volgens het boekje

Installaties maken en aanpassen is gestructureerd, projectmatig werk. Het gebeurt alleen goed als elke stap volgt op de vorige, en aansluit op de volgende. Alles volgens protocol dus. Moet ook wel, want er komt nogal wat bij kijken: kwaliteit, tijd, geld, organisatie en communicatie. Gelukkig is projectmanagement een van onze kerncompetenties. Zo moeten we:

  • leveren wat we hebben afgesproken
  • op tijd klaar zijn
  • boven op de kosten zitten
  • verschillende professionals laten samenwerken
  • je goed en op tijd informeren

Deskundige doeners

Een project beheersen betekent nog niet dat je het ook goed uitvoert. Daarvoor zijn deskundigheid, creativiteit en fingerspitzengefühl net zo belangrijk. Onze vakmensen zijn zeer ervaren en volgen elke ontwikkeling in hun vak op de voet. Niet voor niets worden ze al jaren geprezen en teruggevraagd.

Capabele controleurs

En dan zijn er nog de teams rond de teams. Collega’s die ervoor zorgen dat onze projectleiders en uitvoerende experts hun werk optimaal kunnen doen. Denk aan werkvoorbereiders, inkopers en administrateurs. Deskundig en professioneel werk kun je alleen objectief vaststellen. Daarom werken onze inspecteurs en kwaliteitsmanagers onafhankelijk. Ze dragen geen projectverantwoordelijkheid.

Onze diensten

Dit is wat we doen!

Bekijk alle diensten

Onze referenties

Hier zijn we trots op!

Bekijk alle referenties

Ons aanbod

Neem contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rob van Driel

Sales Manager
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000