Samen duurzaam elektrificeren

Een vogelvlucht door onze geschiedenis

Ons werk begint met vragen stellen. En doorvragen net zo lang tot we bij de kern komen

Samen duurzaam elektrificeren, dat is de visie van Endenburg. Dit doen we door elektrotechnische en automatiseringsoplossingen te ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden. Met hulp van onze partners zijn we constant voor je op zoek naar de beste oplossing. Dat wil zeggen: integraal én duurzaam.

Deskundig, betrokken en nieuwsgierig

Wat in 1928 als witgoedwinkel begon, groeide in de afgelopen eeuw uit tot een stabiele organisatie: Endenburg. Een gerenommeerd bedrijf waar ruim 100 uiterst deskundige mensen werken. Betrokken mensen. Betrokken bij onze klanten en partners, bij onze leefomgeving en bij elkaar. En natuurlijk nieuwsgierige mensen, want we zijn een lerende organisatie. Dagelijks onderzoeken we hoe we ons werk nóg beter kunnen doen: technisch, organisatorisch en persoonlijk.

Gedeelde verantwoordelijkheid

Bijzonder aan Endenburg is hoe we beslissingen nemen en samenwerken. We doen dit op basis van gelijkwaardigheid, inspraak en het sociocratisch besturingsmodel, waardoor iedereen zich betrokken en verantwoordelijk voelt. Dit leidt tot een laag personeelsverloop en een focus op werkplezier. Medewerkers hebben veel inspraak en besluiten mee over wat we doen, hoe en waarom. Endenburg heeft ook geen traditionele eigenaar. Winst investeren we in het bedrijf en onze mensen, wat bijdraagt aan ons voortdurende groei en ontwikkeling. Succes is bij Endenburg een resultaat van gezamenlijke inspanning.

Duurzaamheid

Geen toekomst zonder verantwoorde keuzes.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid

Goede doelen

Jaarlijks ondersteunen we goede doelen.

Ontdek welke goede doelen we steunen

Samen duurzaam elektrificeren

Ga jij die uitdaging aan ­– met ons en jezelf?

Onze vacatures

Ons aanbod

Neem contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rob van Driel

Sales Manager
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000