Samen duurzaam elektrificeren

Een vogelvlucht door onze geschiedenis

Ons werk begint met vragen stellen. En doorvragen net zo lang tot we bij de kern komen

Samen duurzaam elektrificeren, dat is de visie van Endenburg. Dit doen we door elektrotechnische en automatiseringsoplossingen te ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden. Met hulp van onze partners zijn we constant voor je op zoek naar de beste oplossing. Dat wil zeggen: integraal én duurzaam.

Deskundig, betrokken en nieuwsgierig

Wat in 1928 als witgoedwinkel begon, groeide in de afgelopen eeuw uit tot een stabiele organisatie: Endenburg. Een gerenommeerd bedrijf waar ruim 100 uiterst deskundige mensen werken. Betrokken mensen ook. Bij elkaar en elkaars familie. Bij onze klanten en partners. Bij onze directe leefomgeving. En natuurlijk nieuwsgierige mensen, want we zijn en blijven een lerende organisatie. Dagelijks onderzoeken we hoe we ons werk nóg beter kunnen doen: technisch, organisatorisch en persoonlijk.

Gedeelde verantwoordelijkheid

Bijzonder aan Endenburg is hoe we beslissingen nemen. Ook dat doen we samen, op basis van gelijkwaardigheid en inspraak en het sociocratisch besturingsmodel. Medewerkers hebben veel inspraak en besluiten mee over wat we doen, hoe en waarom. Endenburg heeft ook geen traditionele eigenaar. Winst investeren we in het bedrijf en onze mensen. Hierdoor voelt iedereen zich verantwoordelijk, en is succes altijd een teamprestatie.

Duurzaamheid

Geen toekomst zonder verantwoorde keuzes.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid

Goede doelen

Jaarlijks ondersteunen we 4 goede doelen. De directie wijst 1 doel aan, de overige 3 doelen worden bepaald door middel van een loting uit de door de medewerkers voorgedragen goede doelen.

Ontdek welke goede doelen we steunen

Samen duurzaam elektrificeren

Ga jij die uitdaging aan ­– met ons en jezelf?

Onze vacatures

Ons aanbod

Neem contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rob van Driel

Sales Manager
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000