Grootkeuken van Hotel de Baak Seaside gerenoveerd

Vraagstuk

Het overnemen van installatiewerk en in zeer korte termijn een keuken opleveren in een hotel dat gewoon open is.

Uitdaging

Toen Hotel de Baak Seaside ons benaderde met een dringende behoefte aan een betrouwbare installateur voor de elektrische installatie in de keuken, stonden wij direct klaar om te helpen. De situatie was bijzonder uitdagend: op zeer korte termijn moesten wij ons personeel inplannen en het nodige materiaal bestellen. Deze opdracht vroeg om een enorme mate van flexibiliteit van ons team.

Je zou je kunnen afvragen waarom een hotel ervoor kiest om tijdens de vakantieperiode te verbouwen. Voor de Baak Seaside was dit echter de meest geschikte tijd. Gedurende de rest van het jaar wordt de keuken intensief gebruikt voor kooklessen, waardoor de zomerperiode de beste gelegenheid bood voor de nodige werkzaamheden. Tijdens de verbouwing moest het hotel operationeel blijven en hebben wij maatregelen genomen om de overlast voor de hotel en de gasten te minimaliseren..

De uitdaging was niet gering. Toen we werden ingeschakeld op aanraden van onze partner Storm Connect, heerste er al een aanzienlijke tijdsdruk. Gezien de urgentie om de bestaande planning te handhaven, was het belangrijk om snel te kunnen handelen. Een uitdaging bijvoorbeeld om zo snel mogelijk nieuwe voedingskabels en kabelwegen aan te leggen voordat de vloer werd gestort.

Bovendien was het essentieel om onze werkzaamheden met minimale overlast uit te voeren, gezien de aanwezigheid van hotelgasten tijdens de drukke zomervakantie. Zo werd er bijvoorbeeld niet geboord voor 7 uur ’s ochtends.

Uiteindelijk hebben we met succes alle benodigde installaties aangelegd en voorzieningen geïnstalleerd.  Dit varieerde van een nieuwe verdeelinrichting tot en met de noodzakelijke voedingskabels voor verlichting en noodverlichting, databekabeling voor het aansturen van warmtepompen, afzuigsystemen, luchtbehandelingsinstallaties en aansluitpunten voor de keukenapparatuur.  Het was een intensief project, maar de tevredenheid van Hotel de Baak Seaside en hun gasten was het meer dan waard.

“Het was onze eerste kennismaking en samenwerking met Endenburg waar wij als opdrachtgever meer dan tevreden over zijn. Prettige en zeer vakkundige medewerkers en niet onbelangrijk uitstekende project begeleiding. Dank aan alle betrokkenen. Wij gaan in voorkomende gevallen graag opnieuw de samenwerking aan met Endenburg. – Alex van ’t Hooft, Manager Vastgoed & Facilities

Onze samenwerkingspartners voor dit project

Van Egmond Bouw en Montagebedrijf
Storm Connect
Installatiebedrijf van Nes
Homma Elektrotechniek

Resultaat

Op zeer korte termijn, de elektrotechnische installaties voor een tijdelijke keuken realiseren en de nieuwe keuken voorzien van alle benodigde elektrische installaties. Dit alles tijdens de zomervakantie.

Onze diensten

Dit is wat we doen!

Bekijk alle diensten

Ons aanbod

Neem contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rob van Driel

Sales Manager
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000