Adoptiepartnership met Diergaarde Blijdorp!

Adoptiepartnership met Diergaarde Blijdorp!

Ook dit jaar steunen wij Blijdorp met hun missie ‘Together we bring nature back to life’. Het behoud van biodiversiteit, het herstel van ecosystemen en het bevorderen van duurzaamheid vormen de kerndoelen van Blijdorp. Ook wij zijn ons er van bewust dat onze planeet te kampen heeft met ernstige ecologische uitdagingen en delen de behoefte om te helpen het tij te keren.

Met onze elektrotechnische kennis en kunde helpen wij Blijdorp met de duurzame elektrotechnische uitdagingen.

Een match voor Blijdorp en ons dus!

Stokstaartjes, de spirit animal van Endenburgers

Wij hebben gekozen om de officiële adoptie ouders van de stokstaartjes te zijn. Stokstaartjes zijn sociale dieren. Net als wij werken zij samen door elkaar te helpen en over elkaar te waken. Een logische keuze. Als dank hebben wij van Blijdorp een mooie partnerlogo en adoptie certificaat ontvangen.

Duurzaam samenwerken

“We zijn enorm blij met de betrokkenheid van de collega’s van Endenburg in Diergaarde Blijdorp. Naast het goede werk wat ze leveren zijn ze ook aan de Diergaarde verbonden door middel van een adoptie. De adoptie draagt zo direct bij aan het voortbestaan van Diergaarde Blijdorp.” – Natasja Schipper, Manager Strategische Partnerschappen & Fondsenwerving

Ook partner worden van Blijdorp?

Heb je al onze mooie sponsorwand gezien?

Onze referenties

Hier zijn we trots op!

Bekijk alle referenties

Ons aanbod

Vragen? Bel Rob!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rob van Driel

Sales Manager
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000