Overheid

Endenburg is al jaren een betrouwbare partner voor de overheid

Samen pakken we de uitdagingen van de toekomst aan.

Ons aanbod

Specifiek gevraagde werkwijze van de overheid kent voor ons geen geheimen

De Rijksoverheid, provincies, gemeenten en waterschappen realiseren en beheren samen een grote verzameling vastgoed, voor allerlei doeleinden. Denk aan kazernes, gevangenissen en rechtbanken. Om goed te functioneren, is ons land sterk afhankelijk van deze gebouwen en terreinen, én de techniek die erin of -achter schuilgaat.

Energietransitie in volle gang

De overheid staat de komende jaren voor fikse uitdagingen. Aan de een kant moet ze bouwen en renoveren, om aan de gebruiksbehoeften van haar instanties, ambtenaren en inwoners te blijven voldoen. Tegelijkertijd heeft het Rijk de komende jaren een pittige agenda. Er is een aantal belangrijke beleidsdoelen te halen, waaronder CO2-reductie, verduurzaming en innovatie.

Techniekpartner van de overheid

Ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden – dat doen we het best. Of het nu om energievoorzieningen, verlichting, beveiliging, ICT of 24/7-dienstverlening gaat. De overheid heeft een techniekpartner nodig die betrouwbaar, snel en nauwkeurig te werk gaat: goede projectbeheersing, korte doorlooptijden en nauwkeurige uitvoering staan bij ons op de eerste plaats De werkwijze die binnen het publieke domein nodig is, zit ons als gegoten.

Onze referenties

Hier zijn we trots op!

Bekijk alle referenties

Ons aanbod

Neem contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rob van Driel

Sales Manager
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000