Goede doelen donaties 2023

Gedeelde verantwoordelijkheid is een kernwaarde van ons bedrijf

Elk jaar zetten we ons in om een positieve impact te maken door bij te dragen aan een aantal geselecteerde goede doelen. Bij Endenburg geloven we dat het essentieel is om verder te kijken dan alleen onze economische bedrijfsdoelstellingen.

We streven ernaar om ook maatschappelijk een verschil te maken door jaarlijks een aantal goede doelen financieel te steunen en waar mogelijk ook actief bij te dragen.

We doneren aan verschillende goede doelen die nauw aansluiten bij onze waarden en doelstellingen. Hiervoor blijven we ons inzetten om bewustwording te bevorderen en anderen te inspireren om eveneens een positieve bijdrage te leveren.

Diergaarde Blijdorp

Een Rotterdams icoon met een geschiedenis van 163 jaar, maar levenslustiger dan ooit. Blijdorp werkt elke dan aan het welzijn voor alle dieren én natuurbehoudsprojecten voor het beschermen van hun natuurlijke omgeving.

Lees meer over Blijdorp

Roparunteam Jatogniettan!

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen om bij te dragen aan de missie van Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Lees meer over Jatogniettan!

Stichting Ontmoeting

Vastgelopen mensen worden door Stichting Ontmoeting ondersteund om hun leven weer op orde te krijgen. Leren hen om weer op eigen benen te staan, relaties aan te gaan en te onderhouden en de juiste keuzes te maken. Zo krijgen ze weer perspectief in hun leven.

Lees meer over stichting Ontmoeting

Dierenvoedselbank Spijkenisse

Helpt mensen met huisdieren die, door omstandigheden, in financiële problemen zijn gekomen en daardoor niet goed voor zichzelf en hun huisdieren kunnen zorgen. Deelt dierenvoedselpakketten & dierenbenodigdheden uit en biedt daarnaast een aantal kostenbesparende diensten & services.

Lees meer over dierenvoedselbank Spijkenisse

Ons aanbod

Meer weten? Vraag het aan Cisca!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cisca Batenburg

HR Manager
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000