Goede doelen donaties 2024

Gedeelde verantwoordelijkheid is een kernwaarde van ons bedrijf

Elk jaar zetten we ons in om een positieve impact te maken door bij te dragen aan een aantal geselecteerde goede doelen. Bij Endenburg geloven we dat het essentieel is om verder te kijken dan alleen onze economische bedrijfsdoelstellingen.

We streven ernaar om ook maatschappelijk een verschil te maken door jaarlijks een aantal goede doelen financieel te steunen en waar mogelijk ook actief bij te dragen.

We doneren aan verschillende goede doelen die nauw aansluiten bij onze waarden en doelstellingen. Hiervoor blijven we ons inzetten om bewustwording te bevorderen en anderen te inspireren om eveneens een positieve bijdrage te leveren.

Klimmen tegen MS op 20 mei

Ruim 25.000 Nederlands ondervinden dagelijks de gevolgen van MS, een chronische zenuwziekte met een onzeker en grillig verloop. Met het beklimmen van de Mont Ventoux (Frankrijk) proberen deelnemers zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar MS, met €500.000 als streefbedrag. Collega Danny heeft 10 jaar geleden zelf de diagnose MS gekregen en is daarom zeer betrokken bij dit goede doel.

Doneer of doe mee!

Diergaarde Blijdorp

Een Rotterdams icoon met een geschiedenis van 163 jaar, maar levenslustiger dan ooit. Blijdorp werkt elke dag aan het welzijn voor alle dieren én natuurbehoudsprojecten voor het beschermen van hun natuurlijke omgeving.

Lees meer over Blijdorp

Ons aanbod

Meer weten? Vraag het aan Cisca!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cisca Batenburg

HR Manager
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000