Endenburg behaalt veiligheidsladder trede 3 certificering

Veilig onder de regen

Endenburg behaalt veiligheidsladder trede 3 certificering

Bij Endenburg hebben we altijd prioriteit gegeven aan veiligheid, en dit jaar hebben we met trots een belangrijke mijlpaal bereikt: het behalen van de certificering voor veiligheidsladder trede 3. Dit is een bewijs van onze inzet voor een sterke veiligheidscultuur en onze voortdurende inspanningen om de hoogste normen van veiligheid te handhaven.

Een intensieve beoordeling

De weg naar deze certificering was geen gemakkelijke taak. In juli ondergingen we een grondige externe audit die maar liefst vier dagen duurde. Tijdens deze evaluatie werden al onze processen en praktijken beoordeeld om te verzekeren dat ze voldoen aan de strikte eisen van de veiligheidsladder. Met succes hebben we deze evaluatie doorstaan, wat aantoont dat onze veiligheidscultuur stevig verankerd is in ons dagelijks werk.

Het belang van veiligheid

Bij Endenburg hechten we veel waarde aan veiligheid. We begrijpen dat veiligheid niet slechts een vereiste is, maar een kernwaarde die ons werk en onze beslissingen beïnvloedt. Onze toewijding aan veiligheid gaat verder dan slechts één dag of één gelegenheid. Het is een integraal onderdeel van wie we zijn en wat we doen. Dit komt tot uiting in o.a. onze jaarlijkse veiligheidsdag en veiligheidsontbijten, waar we educatie en bewustwording bevorderen. We blijven onze medewerkers beschermen en onze klanten vertrouwen geven door veilig en verantwoord te werken, en we zetten ons in voor een veilige en duurzame toekomst.

Viering van succes

Om deze prestatie te vieren, hebben we een speciale gelegenheid georganiseerd tijdens onze vrijdagmiddagborrel. Dit was een moment om onze medewerkers te bedanken voor hun toewijding aan veiligheid en om samen het behaalde succes te vieren. Het was een kans om te reflecteren op onze groeiende veiligheidscultuur en te erkennen dat we samen een belangrijke mijlpaal hebben bereikt.

Een paraplu voor bescherming

Om onze medewerkers te bedanken voor hun inzet en toewijding aan veiligheid, hebben we op deze bijzondere dag iedereen een stormparaplu geschonken. Net zoals een paraplu ons beschermt tegen de regen, zetten wij ons in om onze medewerkers te beschermen en veiligheid te waarborgen in alles wat we doen.

Bij Endenburg zijn we trots op wat we hebben bereikt en blijven we ons inzetten voor een veilige en duurzame toekomst. We danken onze medewerkers, partners en klanten voor hun voortdurende steun en samenwerking op onze reis naar een veilige werkomgeving.

Mijlpalen vieren we samen

Ons aanbod

Meer weten? Vraag het aan Edwin!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Edwin Schreurs

Asset Manager
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000