Endenburger Danny maakt zich sterk voor goede doelen

‘Samenwerken betekent wat ons betreft ook omkijken naar je medemens’

Daarom kiezen wij elk jaar vanuit maatschappelijke betrokkenheid goede doelen die wij steunen. Een van die goede doelen is ‘Klimmen tegen MS’. Endenburger Danny bracht het idee in. Hij kreeg zelf de diagnose MS en is daarom zeer betrokken bij dit goede doel.

Ruim 25.000 Nederlands ondervinden dagelijks de gevolgen van Multiple Sclerose (MS), een chronische zenuwziekte met een onzeker en grillig verloop.

Danny: ‘Het bijzondere aan onze goede doelen-actie is dat we niet alleen geld doneren, maar dat wij het goede doel het hele jaar door adopteren. Naast het geschonken bedrag door Endenburg, ondernemen medewerkers of afdelingen zelf ook allerlei initiatieven om geld op te halen. Zo fietsen en wandelen mijn directeur Rik Kant en de collega’s Mohammed Aoulad si Amar en Eric Bouckaert met mij mee op 20 mei. Dat vind ik supertof.’

Bedwing de Mont Ventoux

De actie ‘Klimmen tegen MS’ wordt jaarlijks op Tweede Pinksterdag gehouden. Op maandag 20 mei 2024 fietsen, wandelen en lopen honderden deelnemers hard om de Mont Ventoux  (in Frankrijk) te bedwingen. Zij gaan samen de uitdaging aan om geld op te halen voor onderzoek naar Multiple Sclerose. Het streefbedrag van de actie is € 500.000. Het is uitgegroeid tot het grootste wieler- en loopevenement voor MS op de flanken van de Mont Ventoux.

Wil je ons steunen?

Als je meer informatie wilt hebben over de actie ‘Klimmen tegen MS’ kijk dan op de website.
Klik hier om Danny en zijn collega’s te steunen.

Op maandag 20 mei 2024

fietsen, wandelen en lopen honderden deelnemers hard om de Mont Ventoux (in Frankrijk) te bedwingen.

Doneer nu

Ons aanbod

Meer weten? Vraag het aan Cisca!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cisca Batenburg

HR Manager
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000