Endenburg & Joulz!

Samenwerking van professionals in laag-en middenspanning

Endenburg maakt haar dromen waar. Willen nog beter duurzaam ondernemen en duurzame relaties aangaan. Vanuit deze visie zijn wij een samenwerking aangegaan met Joulz.

Op de SS Rotterdam worden niet alleen onze personeelsuitjes gehouden, maar worden ook samenwerkingen gevierd. Afgelopen week heeft Rik Kant een samenwerkingsovereenkomst getekend met Marcel Backx, van Joulz. Joulz is een innovatieve partner voor integrale energie-infrastructuuroplossingen. Zij specialiseren zich in energie meten, middenspanning, laadoplossingen, zonne-energie en energieopslag. Endenburg vult Joulz aan het gebied van laagspanning. Wij zijn sterk in het ontwerpen, installeren en onderhouden van laagspanningsinstallaties. Net als wij is Joulz ook dagelijks aan het werk om zakelijk Nederland te verduurzamen.

De samenwerking is een investering van beide partijen. Dankzij een efficiënte en slimme samenwerking kunnen we onze zakelijke klanten een volledig en duurzaam ontwerp bieden op het gebied van energievoorziening en elektrische installaties.

Wij verheugen ons op de samenwerking

Ben je benieuwd naar Joulz?

Klik hier

Ons aanbod

Neem contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rob van Driel

Sales Manager
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000