Endenburg Elektrotechniek host de OPSN Company Visit!

Endenburg Elektrotechniek is een partner van het OPSN

OPSN heeft als doel relevante partijen aan elkaar te linken die samen toewerken naar de juiste innovatieve oplossingen voor een dekkend en passend netwerk van walstroomvoorzieningen. Op deze bijeenkomsten hebben we het over de laatste trends, ontwikkelingen en innovaties rondom de walstroommarkt.

Film credit: gemaakt door Serge Vavier (OPSN)

Walstroommarkt in beweging

Donderdag 10 november hebben we de Onshore Power Supply Network (OPSN) Company Visit gehost in ons mooie pand aan de Prins Pieter Christiaanstraat 50.

OPSN is een netwerkorganisatie die partijen in de markt die zich bezighouden met walstroom bij elkaar brengt. Walstroom wordt steeds belangrijker omdat in veel gemeenten de schepen aangemeerd niet meer op hun generatoren mogen draaien i.v.m. steeds strengere milieu-eisen. Zij zijn voor hun energievoorziening dan afhankelijk van de walstroom.

Op deze bijzondere en smakelijke avond stond de toekomst van de walstroommarkt centraal. Connect4Shore, Techelec Technical Solutions, OPSN en wij (Endenburg Elektrotechniek) mochten een presentatie houden voor de leden van het OPSN netwerk. Endenburg ontwerpt, installeert en onderhoudt walstroomaansluitingen. Samen met onze partners Techelec Technical Solutions en Connect4Shore kunnen wij een complete klantspecifieke walstroomvoorziening aanbieden. Middels het netwerk dat OPSN biedt kunnen we vooruit denken en samenwerken met verschillende innovators om de toekomst van walstroom duurzaam en efficiënt te maken.

  1. Hoe maken we de businesscase voor walstroom?
  2. Zijn er lessons learned uit de binnenvaart waarmee de uitrol voor de zeevaart versnel kan worden?
  3. Wat is het perspectief op vereiste om te standaardiseren rondom walstroom?

Deze drie brainstormvragen waren de discussiepunten voor de rest van de avond. We gaat er vanuit dat alle deelnemers het gezellig en leerzaam vonden, van sommigen weten we het zeker omdat we nog lang nagepraat hebben. De goodie-bag van Endenburg en OPSN maakte de avond compleet!

Mocht je interesse gewekt zijn over OPSN, het netwerk en de activiteiten. Check opsn.nl of neem contact op via mail met Serge Vavier serge@opsn.nl

Ons aanbod

Neem contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rob van Driel

Sales Manager
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000