Zorginstellingen

Hapert de techniek, dan hapert de zorg.

Dat is onacceptabel. Verplegers, tandartsen, chirurgen: ze zijn allemaal afhankelijk van techniek om hun werk te kunnen doen.

Techniek in de zorg

We snappen als geen ander hoe belangrijk technische installaties zijn – in het bijzonder voor zorginstellingen. En we zijn ons bewust van de gevolgen als er iets niet werkt: dat kan levens kosten. Daarom levert Endenburg innovatieve en duurzame gebouw- en zorgtechniek waarop je kunt vertrouwen.

Zorg in plaats van zorgen

Elke zorginstelling moet kunnen rekenen op deskundig geïnstalleerde en goed onderhouden technische installaties. Maar we begrijpen ook dat er geen twee zorginstellingen volledig gelijk zijn. Een psychiatrische kliniek, ziekenhuis of revalidatiecentrum: ze vragen allemaal om een andere aanpak. Wij zoeken een veilige, duurzame oplossing die op een specifiek zorgvorm aansluit. Op elk gebied: van energievoorziening, verlichting en klimaattechniek tot beveiliging of ICT.

De zorgwereld heeft zo z’n eigen regels. Dat snappen we. We zijn bekend met de geldende financiële structuur, en weten dat doelmatig, tijdig en flexibel werken van levensbelang is – soms letterlijk. De meeste zorginstellingen sluiten immers niet om vijf uur, maar draaien continu, net als de techniek. Daarom kun je 24/7 bij Endenburg terecht.

Specialistische installatietechniek

Zorginstellingen hebben vaak specifieke behoeften. Het gaat om complexe elektrotechniek die vraagt om specialistische kennis. Neem beveiligingssystemen, dwaaldetectie en brandmeldinstallaties. Ze zijn onmisbaar voor een veilige zorgomgeving. Of oproepsystemen, Domotica-oplossingen en medische voedingen en aardingen. Wat je vraag ook is: onze experts weten er raad mee.

Je techniekpartner

Aan halve oplossingen heb je niks. Daarom is ons streven altijd: complete, geïntegreerde en duurzame technische oplossingen, waarbij jouw behoefte op één staat. Van planning en visie tot realisatie, beheer en onderhoud – we zoeken met elkaar de oplossing die het beste bij je past.

Onze referenties

Hier zijn we trots op!

Bekijk alle referenties

Ons aanbod

Neem contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rob van Driel

Sales Manager
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000