Havens

Europoort is voor ons – na ruim vijftig jaar ervaring – letterlijk en figuurlijk een thuishaven

De duurzame haven

In de haven vliegen de innovaties je om de oren: blockchain, onbemand varen, Internet of Things – complexe ontwikkelingen die een steeds groter stempel op de industrie drukken. Ook de energietransitie heeft voet aan wal: containertransport moét gewoon groener. Deze thema’s vragen om een deskundige, daadkrachtige en doelmatige aanpak. Ofwel: om Endenburg.

Elektrotechniek aan wal

Onze economie is afhankelijk van havens. De Rotterdamse is alleen al goed voor 385.000 banen en ruim 6% van ons bruto nationaal product. Niet zo gek ook: hier vind je overslag, opslag, transport, productie én nabewerking. Om dat allemaal mogelijk te maken, is er naast goede infrastructuur óók goede installatietechniek nodig. Of je vraag nu gaat over walstroom, energievoorzieningen, infrastructuur, nieuwbouw of renovatie: bij ons ben je aan het juiste adres.

Endenburg kent de haven

Europoort is voor ons – na ruim vijftig jaar ervaring – letterlijk en figuurlijk een thuishaven. Van ontwerp en restauratie tot inspecties, beheer en onderhoud: het gebied kent geen geheimen meer. We snappen dan ook precies hoe de haven werkt; dat werken niet altijd overdag kan, bij wie we aan moeten kloppen als er een kabel de grond in moet, hoe belangrijk veiligheid is en bovenal: dat je klanten niet op ons kunnen wachten.

Endenburg heeft ruime ervaring met installaties voor kades, havengebouwen, pontons, walstroom en machinebesturing. Maar soms vraagt je complexe opgave om meer dan alleen ónze expertise. Om je van begin tot eind te ontzorgen, werken we nauw samen met deskundige partners. Maak vandaag nog kennis met ons gespecialiseerde klantteam, en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Onze referenties

Hier zijn we trots op!

Bekijk alle referenties

Ons aanbod

Neem contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Arie de Heer

Consultant
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000