Datacenters

Een goede stroomvoorziening is cruciaal

Sterker: uitval is geen optie.

Ongestoord online

Omdat IT tegenwoordig niet meer weg valt te denken, is onbeperkte opslagruimte essentieel. Dankzij datacenters kunnen fysieke servers, clusters en mainframes optimaal, veilig en ongestoord hun werk doen. Of je nu een eigen datacenter hebt of gebruikmaakt van een gedeelde locatie, drie dingen zijn permanent noodzakelijk: stroom, koeling en beveiliging. Met onze kennis en jarenlange ervaring ben je daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Om ervoor te zorgen dat alle onderdelen in de white space continu online zijn, staat ons team 24/7 voor je klaar. Want na ontwerp en installatie, onderhouden we de boel ook. Van transformator tot rack: we kennen de totale energiedistributie van haver tot gort. Zo kun je erop vertrouwen dat alle systemen vlekkeloos samenwerken.

Top van de branche

Onze technici zijn opgeleid door de beste fabrikanten in de markt. Ze weten dus precies waar ze naar kijken als ze je installatie inspecteren. Niet alleen laten ze ‘m snel beter presteren, ze kunnen ook uiterst kritische componenten onderhouden, zoals breakers en UPS-systemen. Onze mensen zijn gespecialiseerd in (nood)- stroom, zodat je bedrijfscontinuïteit geen seconde gevaar loopt. Ook als het om datacenters gaat, werken we voor de top van de branche. Als centraal aanspreekpunt kennen we als geen ander de vertrouwelijke gevoeligheden en specifieke eisen rond dit type installatie.

Onze referenties

Hier zijn we trots op!

Bekijk alle referenties

Ons aanbod

Neem contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ronald Lagerberg

Teamleider
Storing?
Wij staan 24/7 voor je klaar via 088-4748000